PHF / PHF KIRSTEN SCHJERVEN

Klubbmøte 15.mars 2022

Kirsten Berg Schjerven får tildelt Paul Harris Fellow Recognition  av president Åshild Lundgaard

Kirsten ble medlem i Raufoss Rotaryklubb 13.juni 2011.

Hun ble kasserer i klubben etter et år som medlem og hadde det frem til 2018, da hun ble president elect og var president Rotary-året 2019-2020.  Hun ble igjen kasserer og er det fortsatt. Det er orden på sakene og alt blir fremstilt på forskriftsmessig måte.  

I sin presidentperiode viste hun stort engasjement. Nevnes kan Polio Plus kampanjen med stand og salg av Pins.  Feiring av klubbens 50-årsjubileum, der hun tok hovedansvar for opplegg og gjennomføring på en fortreffelig måte.   

Rotary-året 2020-2021, da medlemmene var delt i team uten ledere, tok Kirsten ansvaret i sitt team og sørget for program til møtene, både de som ble gjennomført på Zoom og i lokalet.

Kirsten er en person som ser behov, tar ansvar og trår ufortrødent til. Dette er en egenskap klubben vår har stor nytte av. Dette gjelder særlig når det kommer til sosiale arrangement. Da sier Kirsten: dette ordner jeg!  Kasser med duker og annet utstyr tar hun med hjemmefra, planlegger, organiserer og ordner opp.  Det være seg rakefisklag, rekelag, vin-aften, sommeravslutninger etc.

Hun stiller også trofast opp på dugnader og stands. Dette året er hun komiteleder for Administrasjon og Møteprogram.  Tilrettelegging til møtene ordnes og møteprogram kommer alltid på plass i tide.

Kirsten har altså vært medlem av styret siden 2012. Det betyr at hun har satt sitt preg på driften av klubben med positivitet og pågangsvilje.

Gratulerer med utmerkelsen, Kirsten, vel fortjent!

15.03.2022/Å.Lundgaard

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Brubakken, Frivilligsentralen
Adresse: Storgata 27
Postnummer: 2830
Sted: Raufoss
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møtested i Juli og halve august alternerer hos medlemmer.

Place content here

Klubbmøte
24. mai 2022, 19.00 - 20.00

3 min. v/Jon Stokke "My Rotary" Rotary Internatio ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...