PHF / PHF ANNE KATRINE KJELLSBY OG ELLA FISKUM

Paul Harris Fellow (PHF) til Anne Katrine Kjellsby og Ella Fiskum

Raufoss Rotaryklubb har tildelt hedersprisen Paul Harris Fellow Recognition (PHF) til to verdige representanter for pågangsmot, innsats, gjennomføringskraft og frivillig arbeide. 

PHF deles ut som en hedersbevisning til en rotarianer eller en ikke-rotarianer for sitt virke i Rotary eller for sitt samfunnsgagnlige engasjement og arbeid.  PHF kan gis til enkeltpersoner, ikke organisasjoner eller bedrifter. 

Anne Katrine Kjellsby har et hjerte for de som har det vanskelig og har behov for ekstra oppfølging og støtte på flere områder. I sitt arbeide som inspektør ved Voksenopplæringen i Vestre Toten gjør hun langt mer enn jobben tilsier. Nevnes kan særlig hennes initiativ til den årlige Internasjonale førjulsfesten på Raufoss.   Hennes sitt viktigste «prosjekt» har de siste årene vært Joy. Den unge jenta fra Nigeria som kom til Norge som analfabet og helt alene for 14 år siden. Ann Katrine tok utfordringen og i dag er Joy utdannet som helsefagarbeider og har fått fast jobb.


Ella Fiskum kom til Eina i 2012, fant et småbruk og etablerte året etter et fantastisk kultursted, R.E.D. Residency Eina Danz, midt i det vakre åkerlandskapet, med utsikt over Einafjorden. Her finner man en internasjonal, nasjonal og lokal kunst- og kulturarena, med hovedfokus på tverrfaglig residensvirksomhet og med produksjon av dans og film av høy kvalitet som formidles til et bredt publikum. R.E.D.  ble i 2018 anerkjent som et regionalt kompetansesenter for dans av kulturrådet. Populært er det at etablissementet nå er blitt kjent som EINAWOOD.

Raufoss Rotaryklubb ønsker begge de to verdige prisvinnere lykke til med sine engasjement og pågangsmot. 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Brubakken, Frivilligsentralen
Adresse: Storgata 27
Postnummer: 2830
Sted: Raufoss
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møtested i Juli og halve august alternerer hos medlemmer.

Place content here

Klubbmøte
24. mai 2022, 19.00 - 20.00

3 min. v/Jon Stokke "My Rotary" Rotary Internatio ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...