Åshild åpnet møte med å tenne lys for Fred og Vennskap

Åshild og Nils Terje hadde hatt en travel dag i Rotarys ånd. Først et intervju med Totens blad hvor de fikk fortalt om alle våre prosjekter og ikke minst om Tovertafel som blir en aktivitet for demenssyke på Gimle.

Deretter besøk i Toten Radioen hvor de la fram det samme. Der ble det også nevnt vårt ønske om å øke medlemsmassen.
Så gikk turen til Sørbyen Omsorgs-senter hvor de fikk demonstrert Tovertafel. De fikk opplyst at «det magiske bord» var populært blant beboerne.
Vi mangler fortsatt kr 48.000 for å fullføre prosjektet. Vi diskuterte forskjellig måter å skaffe flere midler. Førstkommende lørdag er det ny stand ved AMFI fra kl. 1100 til 1500.

Arve hadde kveldens 3.min. hvor han ønsket seg en bedre informasjon og beredskapen i kommunen og resten av samfunnet. Dette blir en programpost på et møte over påske.

Så fikk vi egoforedrag av Brit E. Napstad. Hun var født 30.mai i 1955 og vokste opp på en av Narumsgårdene i Kolbu. Kolbu var da et yrende sentrum med baker, manufaktur, konfeksjonsfabrikk, lege, tannlege, meieri, brannstasjon, lensmann og to matbutikker. Begynte på Dalskolen og deltok som speider, i klubbrenn og likte å spille fotball på plenen heime på gården. Hun husket at hver sommer var det ferietur til Sørlandet. Fra 5.klasse var det på ny skole, siden realskole på Kraby, folkehøyskole og sykepleierskole på Gjøvik. Traff sin kommende mann, Aksel, på travbanene, og de har to barn: Marte og Petter og et barnebarn. Mens barna var små, var hun heime i noen år.

Som sykepleier, hadde hun vært bla. på Lillehammer sykehus. I 1988 begynte hun som psykiatrisk sykepleier på Presteseter Sykehus som hun hadde videreutdannet seg til. Et prosjekt de hadde arbeidet med var om spiseforstyrrelser. Dette hadde vært interessant og givende. Hun var aktivt med i Sykepleierforbundet i flere år, også vært innom Børre- og Ihle sangkor.

Så ble det ei koselig hytte i Valdres hvor hun og Aksel koser seg med fisking og fine turer.

Takk til Britt. 
 
Velkommen til Fugleparken.

11. mai 2022

Velkommen til Fugleparken.

Tradisjonen tro gjør medlemmene i Raufoss Rotaryklubb en god innsats i Fugleparken med rydding og vedlikehold. Med god arbeidslyst skal parken skinne til 17. mai og for sommerens mange besøkende.....

Et trygt samfunn – der alle tar ansvar.

5. mai 2022

Et trygt samfunn – der alle tar ansvar.

President Åshild ønsket gjester, medlemmer og foredragsholder til kveldens møte og tente lys for Vennskap, Fred og for det Ukrainske folk.
3 min var ved Jan Ø. Bark. Han hadde samme tema som resten av møtet: Beredskap.......

KULTUR - UKULTUR - LIVSGLEDE

21. april 2022

KULTUR - UKULTUR - LIVSGLEDE

President Åshild åpnet møte med å tenne lys for Fred og Vennskap, og for Ukraina og leste 4-spørsmålsprøven. Britt fortsatte med kveldens 3-minutter om kultur og ukultur. Kvelden foredrag: Et glimrende innlegg om Livsglede.....

Om Sjømannskirken -  fortalt av en "veteran".

6. april 2022

Om Sjømannskirken - fortalt av en "veteran".

Nils Terje Tangnes har flere perioder gjennom årene som medarbeider i en rekke Sjømannskirker. Da deltar han tildels som frivillig medarbeider med oppgaver i vertskapet. Presidenten takket for at han deler bilder og fortelling fra sine opphold. .

Ås kirke "Hundreåring med middelaldersjel"

23. mars 2022

Ås kirke "Hundreåring med middelaldersjel"

Raufoss Rotaryklubb la sitt møte til Ås kirke, Bøverbru denne tirsdagen.
Tidligere sogneprest Gunnar Finstad tok utgangspunkt i jubileumsboka om Ås kirke, «100-åring med middelaldersjel». Klikk på overskrift, mer......

Vin og osteaften

21. mars 2022

Vin og osteaften

Vi kom til et pyntet møtelokalet og bordene var dekket med flotte osteanretninger. Etter en fordrink, ønsket president Aashild oss velkommen og tente lys for Fred og Vennskap. Et lys for de lidende i Ukraina ble også tent. Klikk på overskrift, mer......

Kirsten Schjerven tildeles Paul Harris for sin innsats i klubben

20. mars 2022

Kirsten Schjerven tildeles Paul Harris for sin innsats i klubben

Kirsten ble medlem i Raufoss Rotaryklubb i 2011 har vært en engasjert pådriver i prosjekter og i klubbens drift. Takk til Kirsten for stor innsats.
.

"Hvorfor Kvinnedagen" - et retorisk spørsmål til Eli Natvig

2. mars 2022

"Hvorfor Kvinnedagen" - et retorisk spørsmål til Eli Natvig

Eli Natvig er en ihuga kvinnesakskvinne og vi ønsket hennes "begrunnelse" for at 8.mars er like nødvendig. Hun begrunnet dette på en engasjert og kunnskapsbasert måte. Svaret ble JA, VI TRENGER FORTSATT KVINNEDAGEN!
(Klikk overskrift og les mer)

Hunnselvas venner og elve-prosjektet

24. februar 2022

Hunnselvas venner og elve-prosjektet

Hennings Lindseth Åmot fortalte om Hunnselvas venner og elve-prosjektet de arbeider med. Hunnselva er nevnt i Snorres kongesagaer som Hune Å. Hune skal kanskje betyr jakt eller område hvor det er god jakt......

Åshild åpnet møte med å tenne lys for Fred og Vennskap

18. februar 2022

Åshild åpnet møte med å tenne lys for Fred og Vennskap

Åshild åpnet møte med å tenne lys for Fred og Vennskap, og hun leste noen ord om hva som forventes av oss som rotarymedlemmer. Hovedtemaet ble viet Rotarys egoforedrag ved Brit E. Napstad. (foto)

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Brubakken, Frivilligsentralen
Adresse: Storgata 27
Postnummer: 2830
Sted: Raufoss
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møtested i Juli og halve august alternerer hos medlemmer.

Place content here

Klubbmøte
24. mai 2022, 19.00 - 20.00

3 min. v/Jon Stokke "My Rotary" Rotary Internatio ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...